Ролингс Кепитъл стартира своята официална дейност през Q1 на 2020 година. Като започва своето сформиране още в началото на 2017 година.

Дейноста на компанията се позовава на менежиране на крипто портфолио, анализиране на пазарите, индивируални трейдинг обучения, организиране на събития и сподпомагане за развието на крипто общността в България.

Тъй като членовете на компанията ни използват услугите на Binance от самото основаване на платформата, преминавайки с тях през всички етапи на възходи и падения, ние станахме свидетели на непрекъснатото ѝ разширяване и развитие, като днес те предлагат услугите си в целия свят и по този начин се превръщат в наистина глобална организация.

Ние Ролингс Кепитъл взехме решение да основем Binance общността в България (Binance Bulgaria Community) с цел сподпомагане и развитие на платформата в странати ни. Ние сме обедени, че присъствието на Binance в различни географски региони позволява да предостави на нашите клиенти интелигентни услуги и възможността да търгуват от всяка една точка на света. Нашата отдаденост да предоставим достъп до високо-функционален софтуер, гарантиращ качествено изпълнение, означава, че нашите клиенти ще получат възможно най-доброто и прозрачно търговско преживяване.

За всички технически въпроси свързани с платформата Binance, потребителите могат да намерят решение в нашата Binance общност.

Основната ни цел е да осигурим лесен, разбираем и безпроблемен достъп на все повече хора в България да участват в навлизането и развитието на една нова ера – блокчейн технологията и крипто революцията.

EXECUTIVE TEAM

Team Members

member

Изготвя
технически и фундаментални анализи. Разработва стратегии за търговия и риск мениджмънт.

Кристиан Стоянов

Основател и финансов анализатор

member

Специалист
блокчейн технологии. Разработва и оптимизира различни видове софтуер, грижи се за техническата инфраструктура.

Стефан Ковачев

Софтуерен инженер

member

Извършва технически анализи, пазарни проучвания, търговия с Futures и CFD

Милко Зашев

Финансов анализатор

member

Извършва
структурно анализиране на DEFI протоколи DAO и cross chain oracles

Симеон Стоянов

Експерт децентрализирани финанси

member

Графичен
дизайнер, който се грижи за перфектната визия на компанията в интернет пространството и метавслената.

Юлиян Дочев

Графичен дизайнер

Certificate
Certificate
Свържете се с нас